U heeft de knoop doorgehakt, u wilt uw woning of bedrijfspand gaan verkopen. Hoe gaat dit in zijn werk, wat is de beste prijs, moeten er nog zaken gebeuren voor de verkoop, hoe werkt het met bezichtigingen?

Allemaal vragen die bij u opkomen en die heel logisch zijn, uw pand verkopen doet u immers niet elke dag. Hengevelt Makelaardij ontzorgt u hierbij volledig. Wij helpen u en loodsen u door het gehele verkoopproces.

Voor het presenteren van uw woning werken wij samen met een professionele fotograaf. Tevens schakelen wij een meetbureau in die uw pand fysiek komt inmeten volgens de BBMI (branche brede meet instructie) afgeleid van de NEN2580 norm en op basis daarvan een meetrapport en 3D plattegrond maakt. Hengevelt Makelaardij laat van uw woning een eigen projectwebsite maken, dit maakt het extra makkelijk om de woning op social media te promoten. Daarnaast zijn er diverse extra mogelijkheden als video, dronebeelden en 360 graden foto's. Deze marketingtools worden, in overleg met u, zorgvuldig ingezet zodat uw woning optimaal gepromoot zal worden.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Petra Hengevelt komt graag bij u om de woning te bekijken en om het verkoopproces met u te bespreken.