06-53305316

Wij kennen de mooiste plekjes!

Dit bedrijfsobject is verkocht

Eltenseweg 7 Stokkum

Verkocht

Omschrijving

Eltenseweg 7, 7039 AA Stokkum. ‘DE PLUUM’.

Ontwikkellocatie/Horeca object voor de ontwikkeling van 3 appartementen aan de Eltenseweg 7 te Stokkum.
Middenin de dorpskern van Stokkum wordt een prachtig plan ontwikkelt.

Het object wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de bouwvergunning. De indeling is dus nog geheel naar
eigen wens te realiseren. Alles onder voorbehoud van de onherroepelijke bouwvergunning.
De aanvraag voor de bouwvergunning is ingediend.

De ‘Pluum’ is een uniek project. De geschiedenis van deze locatie is bij iedere ‘Stokkumer’ welbekend. Een dorpscafé met historie. Met behoud van alle historische waarde wordt hier een nieuw stukje Stokkum gecreëerd.

Het idee:
De realisatie van 3 nieuwbouwappartementen, twee op de begane grond en 1 op de verdieping.
Ieder appartement heeft de beschikking over twee(!) eigen parkeerplaatsen en een berging en hebben een privé tuintje/terras of dakterras tot hun beschikking.

Deze brochure is nauwkeurig en met zorg vastgesteld naar de gegevens en de tekeningen van de architect en adviseurs in de ontwerpfase. Het is mogelijk dat tijdens de uitwerking van het ontwerp en installaties of tijdens de uitvoering beperkte wijzigingen worden aangebracht, die technisch of architectonisch noodzakelijk of zelf wenselijk blijken. Zonder dat deze wezenlijk afbreuk doen aan de kwaliteit of het uiterlijk. Er wordt een voorbehoud gemaakt ten aanzien van de wijzigingen welke voortvloeien uit aanvullende eisen van nutsbedrijven en overheid. De hier bedoelde wijzigingen zullen geen der partijen enig recht geven tot het vragen van meer of minderwerken over en weer. De opgenomen tekeningen zijn impressies en er kunnen daarom verschillen bestaan tussen deze impressies en de uitvoering. Ook kunnen er geringe afwijkingen ontstaan van de op tekening aangegeven maten.

Stokkum.
Stokkum kent een gunstige ligging in het zuidoosten van Gelderland, grenzend aan Duitsland. Het dorp ligt midden in het natuurgebied Bergherbos, beter bekend als het Montferland. Het dorpje ligt schilderachtig aan de voet van de Hulzenberg temidden van beboste heuvels naast een open rivierlandschap. Even buiten het dorp boven op de molenberg staat “Duffels Moll”. Vanaf de molen heeft u een schitterend uitzicht over het dorp en de heuvels van het Montferland. Eveneens is het vergezicht over het Duitse Emmerich, Huthum – Borghees, Elten en Eltenberg. De prachtige bossen, watergebieden, cultuur en historie garanderen een mooi en afwisselend landschap waardoor het heerlijk wonen is.

Het naastgelegen stadje 's-Heerenberg heeft een gezellig en levendig centrum met onder andere diverse winkels, supermarkten, basisscholen, een huisartspraktijk en een busstation.

Voor meer informatie neem contact op met ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Algemeen

Hoofdbestemming
belegging
Functies
belegging
Gebouwnaam
De Pluum
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
534 m²
Ligging
in woonwijk, landelijk gebied
Waardering binnen
matig tot redelijk
Waardering buiten
matig tot redelijk
Bouwjaar
1929
In aanbouw
nee
Bekijk alle kenmerken

Kaart Eltenseweg 7 Stokkum

naar Eltenseweg 7 Stokkum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Vragen? Bel ons dan gerust op 0314-664025! U kunt ons ook appen 06-53305316 of stuur een . Contact opnemen

Partner van:

NVM
funda
funda in business
Vastgoedcert
NWWI
TVI
NRVT