Leuk dat u naar een van onze woningen wilt komen kijken! In uw belang en in het belang van de verkopers èn onze makelaars willen wij de sociale contacten tot een minimum beperken om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Hengevelt Makelaardij hanteert daarom op dit moment de volgende richtlijnen:

  • Wij vragen u om thuis eerst goed naar de online presentatie te kijken die op onze website en op Funda staat. Wij proberen de woningen in ons aanbod zo compleet mogelijk aan te bieden met een uitgebreide fotopresentatie, 3D plattegronden en eventueel 360 graden foto’s en een videopresentatie. Hierdoor kunt u vanaf huis al veel over onze woningen te weten komen.
  • Spreekt de woning u aan? Maak dan een afspraak!
  • Bent u verkouden of ziek? Wij houden de richtlijnen van de RIVM aan en willen u vragen om thuis te blijven. Wilt u toch de woning zien? Dat kan. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken voor een persoonlijke WhatsApp video of Facetime rondleiding. Zo kunt u op afstand samen met onze makelaar de woning bekijken. Persoonlijk en safe!

Komt u toch liever in levende lijve de woning bekijken? Welkom! Om voor elkaars gezondheid te zorgen hanteren wij de volgende richtlijnen:

  1. Bent u verkouden, ziek of voelt u zich gewoon niet lekker? De afspraak kan dan helaas niet doorgaan. Wij waarderen het als u dit tijdig aan ons doorgeeft.
  2. Wij geloven absoluut in de kracht van individuele bezichtigingen en u loopt nooit met andere kijkers samen door de woning.
  3. Volgens de richtlijnen bezichtigen wij met maximaal 2 volwassen bezoekers. Heeft u een aankoopmakelaar en bent u zelf al met z’n tweetjes? Geen probleem! We maken graag tijd om uw aankoopmakelaar op een ander moment de woning te laten zien.
  4. Wij vragen u bij binnenkomst eerst uw handen te desinfecteren.
  5. Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en onze makelaar.
  6. En best moeilijk: graag zo min mogelijk aanraken in het huis.
  7. Aan het eind van de bezichtiging is er de mogelijkheid om uw handen weer te desinfecteren.

Samen maken we er gewoon een prettige bezichtiging van!

Vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp

06-53305316, info@hengevelt.nl of 0314-664025