Hengevelt Makelaardij

Informatie over Hengevelt Makelaardij in s-Heerenberg

In hartje ’s-Heerenberg is ons kantoor sinds 1978 gevestigd. Een ruime etalage met het gehele aanbod kenmerkt ons kantoorpand. ’s-Heerenberg heeft een prachtige omgeving, niet voor niets komen er in de zomer veel toeristen af op onder andere het kasteel, de bossen en de plantage. Kortom een prachtige omgeving om in te werken en te wonen!

Hengevelt Makelaardij

mr. Petra Hengevelt   

Petra is gecertificeerd en beëdigd (sinds 1993) NVM Makelaar-Taxateur (RMT Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed). Daarnaast heeft zij zowel Nederlands- als Notarieel recht gestudeerd en is zij meester in de rechten. Petra is werkzaam in de makelaardij sinds 1993. Het vak is haar met de paplepel meegegeven; zij heeft het vak van haar vader geleerd. De aan-/verkoop of taxatie van uw woning of bedrijfspand is bij haar in goede handen.

U kunt Petra ook vinden op LinkedIn.

Hengevelt Makelaardij

Babette te Booij

Babette heeft met succes de opleiding tot directiesecretaresse afgerond. Zij is een geboren en getogen ’s-Heerenbergse. Intern is zij de spil van het kantoor en uw eerste aanspreekpunt. Zij beheert alle algemeen ondersteunende taken binnen de makelaardij en staat u graag met raad en daad terzijde. Babette werkt maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Hengevelt Makelaardij

In memoriam, de heer H.L.B. Hengevelt 

De oprichter en grondlegger van het kantoor. Heeft een gevestigde naam opgebouwd en in al die jaren ruimschoots vertrouwen gewonnen van vele honderden verkopers en kopers.

Wat u van ons kunt verwachten...

Hengevelt Makelaardij is een toonaangevend en gerenommeerd makelaarskantoor op het gebied van de woningmakelaardij in `s-Heerenberg en omgeving.

Hengevelt Makelaardij is een NVM makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed in `s-Heerenberg en omgeving.

Ons kantoor biedt hoogopgeleide mensen. Petra Hengevelt is afgestudeerd in het Nederlands - en Notariële recht. Samen met haar medewerksters vormt zij de kern van ons bedrijf en bieden zij samen de deskundigheid op het gebied van de woningmakelaardij, nieuwbouw, taxaties en hypotheken. En gezien het feit dat de markt voortdurend verandert, houden wij onze kennis en kunde permanent op peil.

Bij het kopen en verkopen van een woning is inzicht in de huizenmarkt namelijk essentieel. Wij hebben ons van meet af aan op de woningmarkt gericht en samen met u bepalen wij de strategie gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden. Hengevelt Makelaardij heeft een compleet en actueel overzicht van wat er te koop staat en verkocht wordt en heeft inzicht in de prijsontwikkeling van de woningmarkt in de regio.

Een woning kopen of verkopen is veelal een emotionele beslissing, waar heel wat bij komt kijken, ook op financieel, bouwkundig en juridisch gebied. Voor deze ingewikkelde materie heeft Petra Hengevelt de kennis en ervaring in huis. Zij heeft is afgestudeerd in het Nederlands - en Notariële recht, niet onbelangrijk bij de juridische afwikkeling van de zaak.

Tijdens het hele proces rond de aan- en verkoop van uw woning kunt u rekenen op onze deskundigheid, betrouwbaarheid, ons enthousiasme en onze volledige inzet.

Door onze persoonlijke werkwijze en continue scholing kunnen wij in ieder stadium van het aan- en verkooptraject alsmede bij taxaties, een constant hoge kwaliteit waarborgen. Wij zijn voor u dé persoonlijke schakel en bekijken de zaak rationeel.

Hengevelt makelaardij adviseert en begeleidt u van de eerste tot en met de laatste stap.

De ervaring die wij de afgelopen 40 jaar in de regio hebben opgedaan bij de aan- en verkoop van vele honderden woningen gebruiken wij nu om uw aan- of verkoop een succes te laten zijn.

Wij hopen voor nu en de toekomst een goede relatie met u op te bouwen en wij zijn er trots op dat een flink aantal van onze opdrachtgevers al meerdere malen een beroep op ons heeft gedaan.

BETROKKENHEID * FULL SERVICE * DESKUNDIG

Snelzoeken

Zoek direct in ons aanbod

Hengevelt Makelaardij
Vragen? Bel ons dan gerust op 0314-664025 of stuur een email
  • nvm
  • funda
  • funda in business
  • vastgoedcert
  • nwwi
  • tvi
  • nrvt